Over Agensis

Over ons

Luc Verté is dankzij zijn dertig jaar ervaring een gevestigde waarde in de sector. Het designmerk Arper neemt daarin een belangrijke plaats in. Hij ontdekte het merk drieëntwintig jaar geleden op de designbeurs van Keulen, was meteen overtuigd van hun sterktes en werd zo hun allereerste Europese agent. Vandaag de dag telt Arper tachtig vertegenwoordigers en geniet het merk van een ijzersterke reputatie binnen de sector.

Heel wat agenten van Arper zijn ook agenten van Serralunga waardoor een samenwerking met Luc voor de hand lag. Hun unieke buitenmeubelen en verlichtingselementen passen dan ook perfect in de collectie die Agensis aanbiedt. De exportmanager van Arper is ook vertegenwoordiger van Vittoria, en zo kwamen ook hun kwaliteitsvolle slaapkamermeubelen in het aanbod van Agensis terecht.

Al de merken die Agensis vertegenwoordigt hebben het volgende gemeen : sterke combinatie van prijs-kwaliteitverhouding, innovatieve ontwerpen en uniek design.

Alles staat of valt bij een goede productkennis. Dankzij de vele opleidingen binnen Agensis beschikken alle dealers over uitgebreide informatie om de merken goed te kunnnen verkopen. 

Agensis staat altijd ter beschikking om te voldoen aan alle noden van zijn dealers en hun het nodige ondersteunende materiaal te bezorgen om de producten zo goed mogelijk aan te prijzen.

Sinds enkele jaren heeft Agensis zijn team versterkt met Sylvie Bulckaert, zij ontfermt zich over het onthaal, de showroom en de dagdagelijkse administratie en bestellingen. Paul Verté, architect, zorgt er voor dat alle projecten in goede banen geleid worden. Voor Wallonië en Luxemburg zorgt Ivo Ferretti voor de verdere ontwikkeling van Agensis door nieuwe klanten te vinden en de huidige te ondersteunen.